Microsoft partner of the year Norway - Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance

Dynamics 365 Human Resources er Microsoft sin applikasjon for HR-administrasjon. Menneskene du ansetter vil være nøkkelen til langvarig suksess og den viktigste ressursen du har. Som leder må du sørge for at du har de riktige verktøyene for å tiltrekke, trene og følge opp dine ansatte. Dynamics 365 Human Resources er en innholdsrik applikasjon som skaper innsikt gjennom hele ansettelsesforholdet.

Bygg et vinnerlag gjennom gode opplevelser

Bygg et vinnerlag ved å gi ledere og ansatte tilgang til å bruke viktige HR-verktøy som effektiviserer prosesser, reduserer kostnader og bidrar til å lage vinnerkultur i selskapet. La lederne i selskapet ditt få tilgang til informasjonen de trenger for å optimalisere teamet og identifisere potensielle problemer og bekymringer raskt.

Gi dine ansatte muligheten til å utvikle seg i selskapet gjennom opplæring og sertifisereringer, og enkelt dele sin suksess med sine medarbeidere. Legg til rette for intern mobilitet gjennom lett tilgjengelige profiler som viser kompetansen og ferdighetene til de ansatte i bedriften. På denne måten kan dine ansatte dyrke gode forhold gjennom bedre innsikt i hverandres karriereresultater, ferdigheter, sertifiseringer og interesser.

Optimaliser dine HR-rutiner

Gjennom selvbetjening kan ledere og medarbeidere effektivisere arbeidsdagen, ved å utføre personaladministrative oppgaver uten å gå gjennom HR. Slik får også HR-avdelingen mer rom til å oppfylle oppgaven de har som organisator for talent, kultur og ledelse. Slik blir din virksomhet bedre rustet til å levere etter selskapets målsetninger.

Gjennom pålitelig data og analyse får dere også full oversikt over tall for fravær, permisjon og ferier, slik at både ledere og medarbeidere får tilgang til nødvendig tall og data. Optimalisert fraværshåndtering er viktig for å optimalisere kostnader i virksomheten. Det bidrar også til å sikre et godt og sikkert arbeidsmiljø for hele organisasjonen.

Skap bedre resultater gjennom innsikt i arbeidsstyrken

Reduser papirarbeid, forsterk nøyaktigheten og minimer risiko ved å sørge for at de ulike oppgavene havner i riktig hender ved bruk av automatiserte og konfigurerbare prosesser. Ta bedre beslutninger gjennom analyseverktøy som hjelper deg å spore og analysere HR-aktivitetene dine. Dynamics 365 Human Resources er en skalerbar plattform som lar deg tilpasse applikasjonen til ditt og selskapets behov. Du kan for eksempel tilpasse grensesnittet til oppgavene du skal utføre og dele erfaringer med andre i bedriften.

Få tilgang til Microsoft Power BI dashboards som bistår deg med å kombinere, analysere og presentere personaldata. Slik kan dere forbedre hvordan du allokerer arbeidsstyrken, og sørge for at du har den mest kvalifiserte ansatte tilgjengelig for en oppgave. Tilgang til Microsoft Forms Pro gjør at du enkelt kan gjennomføre undersøkelser og kartlegge arbeidsmiljøet i selskapet ditt.

Muligheter med Dynamics 365 Human Resources

Med Microsoft Dynamcs 365 Human Resources får du verktøyene som tilrettelegger for dine ansattes suksess. Investering i Dynamics 365 Human Resources gir deg blant annet:

  • Kompensasjonsløsninger
  • Fordelsordninger
  • Permisjon og fravær
  • Retningslinjer
  • Lønning
  • Tilbakemeldinger
  • Opplæring og sertifiseringer
  • Selvbetjeningsprogrammer

… og mye mer! Ta vare på dine ansatte ved hjelp av Dynamics 365 Human Resources, og skap en arbeidsplass hvor både forretningen og de ansatte blomstrer.

Axdata er en av landets fremste på Dynamics 365 Human Resources

Axdata har to av landets første sertifiserte konsulenter på Dynamics 365 Human Resources. Vi har dermed bygget opp meget stor kompetanse på denne delen av Dynamics 365. Kontakt oss i dag for informasjon om hvordan våre konsulenter kan hjelpe dere i gang med Dynamics 365 Human Resources.
Axdata er leverandør av Microsoft Dynamics 365 Manufacturing

Les mer om Dynamics 365

I et marked som stadig blir tøffere, med økt konkurranse og høye krav til effektivitet og nøyaktige data, er det avgjørende å ha et forretningssystem som håndterer utfordringer og kan følge utviklingen i markedet. Microsoft Dynamics 365 forener løsninger for ERP, CRM og BI i en og samme skyløsning, noe som forenkler og forbedrer dine prosesser.