Microsoft partner of the year Norway - Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance

Office 365

Verktøyene du trenger

Office 365 er en skybasert abonnementstjeneste som samler de beste verktøyene for måten du arbeider på i dag. Ved å kombinere de beste appene, som Excel og Outlook, med kraftige skytjenester, som OneDrive og Microsoft Teams, kan alle opprette og dele hvor som helst, og på enhver enhet i Office 365.

Hvor som helst, når som helst og på alle enheter

Office 365 er mer enn den velkjente Office-pakken. Office 365 lar deg og dine medarbeidere jobbe samtidig på samme dokument tilkoblet eller frakoblet, fra Windows- eller Mac-maskiner, nettbrett eller mobil, slik at du får jobbet gjort – uansett hvor du befinner deg. Så lenge du har internett kan du jobbe med oppdaterte dokumenter og filer på den plattformen du har tilgjengelig.

 

Opprett, rediger og del dokumenter og filer i sanntid med de nyeste oppdateringene og unngå at prosessene dine stopper opp.

 

Siden programmet er i skyen, slipper du å avbryte arbeidet på grunn av nødvendige programvareoppdateringer. Microsofts nyeste funksjoner og programvare oppdateres automatisk.

Vi tilbyr Office 365 og hjelper deg med oppsett tilpasset deg og dine behov, og gir deg support når du trenger det.

Et verktøy tilpasset deg

Office 365 tilpasses ditt behov. Vi hjelper deg slik at du får riktig funksjonalitet til riktig pris. Office 365 fås som månedsabonnement, hvor du kun betaler for lisens per bruker og bestemmer antall lisenser etter behov – Office 365 er til for å vokse med deg. Du trenger ikke bekymre deg for en tung administrasjonsprosess. Med Office 365 kommer du raskt i gang, og du kan selv administrere dine egne tjenester fra administrasjonssenteret. Dette er et svært fleksibelt og komplett verktøy som dekker et mangfold behov!

Forretningsløsningen som integrerer og utnytter data i Office

Visste du at Dynamics 365 opererer sømløst med Office 365 og kan utnytte allerede eksisterende data på en enkel måte? Oppnå tekniske og ikke minst økonomiske fordeler ved å integrere alle Microsoft produkter som virksomheten din allerede benytter i ett og samme forretningssystem.

Se hvordan du kan utnytte de applikasjonene du benytter dag med Microsoft Dynamics 365 ved å se denne korte filmsnutten på 1:19 minutter!

Customer Care

Axdata er et selskap med solid erfaring og unik kompetanse

For Axdata er det ikke bare et fokusområde å ha medarbeidere med sterk kompetanse som leverer teknologikunnskap, optimalisering av arbeidsprosesser og forretningsutvikling, men vi er også opptatt av at du skal bli godt ivaretatt som kunde etter at løsningen er satt i drift. I tillegg har vi en rekke medarbeidere som utmerker seg med ekstra god kompetanse og engasjement for Microsoft teknologi, og som er i tett dialog med Microsoft F&U.

Kontakt

Ønsker du et verktøy som er tilpasset deg og deres selskap sitt behov? Ta kontakt så gir vi deg råd om hvordan du kan utnytte Løsningen best mulig.