Microsoft partner of the year Norway - Dynamics 365 Supply Chain Management & Finance
Axdata

Power BI

Utnytt data gjennom Business Intelligence

Ta bedre beslutninger, identifiser risiko og bidra til økt vekst ved å samle, analysere og få oversikt over din virksomhet sine data, filer og kuber.

Få oversikt og utnytt dine data

Mengden tilgjengelig data og behovet for kontroll vokser med din bedrift. I de fleste bedrifter ligger det et stort potensiale i utnyttelse av data og informasjon for å optimalisere den daglige driften. Power BI er et skybasert analyseverktøy som enkelt lar deg  samle, analysere og få oversikt over data, filer og kuber både innenfor og utenfor Microsoft Dynamics AX/ 365. Analyser og lag interaktive rapporter, intuitive dashboards og visualiseringer av data både innenfor og utenfor virksomheten, og presenter dem på en enkel og elegant måte for dine kollegaer.

 

Løsningen kommuniserer med resten av MS Office og lar deg koble sammen informasjon fra flere datakilder fra forskjellige systemer og plattformer. Er du lei av å klippe og lime inn data fra Excel og bruke tid på oppgaver som ikke skaper verdi? Power BI lar deg automatisere innsamling og tilrettelegging av data slik at du kan fokusere på å analysere, få innsikt og formidle driften av din virksomhet på en enkel måte. Du kan se demo på hvordan løsningen fungerer inne på Microsoft sine sider.

Hold deg oppdatert på dine data i sanntid – hvor som helst, når som helst, og fra alle dine enheter!

Analyseverktøy for et sterkere beslutningsgrunnlag

Med Power BI kan alle brukere holde seg oppdatert, jobbe tilkoblet i sanntid, og på tvers av enheter – PC, Mac, nettbrett og mobil. Lag oppdaterte statusrapporter fra ulike områder av din virksomhet og få et bedre grunnlag for å ta gode strategiske beslutninger. Løsningen gjør det enkelt for deg og dine kollegaer å holde dere oppdatert på nøkkeltall, identifisere trender fortløpende og drive virksomheten fremover til enhver tid. Med Power BI kommer du raskt i gang og trenger ikke bekymre deg for installasjon, vedlikehold og oppgradering.

 

Med en fullstendig oversikt over dine forretningskritiske data åpner Power BI for et bedre beslutningsgrunnlag.

 

Power BI er et svært fleksibelt  analyseverktøy som er tilrettelagt for at du enkelt skal kunne samle, analysere og rapportere fra utallige kilder!

Opplev Power BI på 60 sekunder

Få interaktiv innsikt med analyse i Power BI

I e-boken fra Microsoft kan du lese om hvordan Power BI bringer avansert analyse inn i daglige beslutningsprosesser i selskapet ved å få verdifull kunnskap fra dataene som grunnlag for å ta beslutninger. E-boken beskriver de avanserte analysemulighetene i løsningen, inkludert prediktiv analyse, datavisualisering, R-integrasjon og dataanalyseuttrykk.
Axdata er leverandør av Microsoft Dynamics 365 Manufacturing

Få enda mer ut av Power BI med Dynamics 365

Forretningsprosesser er kjernen i din virksomhet. Microsoft Dynamics 365 er en plattform som brukervennlig og enkelt kobler økonomi, salg og drift sammen med CRM, Office 365 og Power BI.

Kontakt oss

Er Power BI et fornuftig verktøy for å gi dere bedre rapporter raskere? Ta kontakt så forteller vi deg mer om denne løsningen.