Loyds Industrier

Paxter-prosjektet

Loyds Industrier tegner, utvikler og produserer skreddersydde komponenter for bedrifter med komplekse behov. Ved design og utvikling av produkter som skal tilfredsstille svært spesifikke krav fra oppdragsgiveren, er behovet stort for et en forretningsløsning som tar hånd om alle prosesser i et prosjekt og i virksomheten fra start til slutt.

Løsningen

Etter å ha vurdert flere nye ERP-systemer, var det Microsoft Dynamics AX som skilte seg ut. Behovet for en partner som forsto produksjon og som kunne tilby en bransjerettet modul for engineering, ble dekker av Axdata. Sammen parametersatte de og implementerte løsningen med Axdata-modulen og tok den fullt ut i bruk med Paxster-prosjektet.

“Microsoft Dynamics AX dekker i større grad våre behov innen design, produksjon og logistikk enn mange andre forretningsløsninger. Paxster-prosjektet hadde vært en mye større utfordring uten Dynamics AX og bransjeløsningen Axdata Engineering fra IT partner Axdata”

 

– Ola Kvam, Purchasing and Logistic Manager i Loyds Industrier.

Resultatet

Paxter produseres i en prosess der 400 komponenter fra 80 leverandører over hele verden skrus sammen til et lite knippe varianter av kjøretøyet. Til sammen ligger det 1400 linjer i produksjonsstrukturen som ble designet for Paxster-prosjektet, 500 av dem er konkrete arbeidsoppgaver.

I løsningen er prosjektøkonomi og lønn innebygget, versjonshåndtering og sporing tilfredsstiller internasjonale myndigheters strenge krav og Ola Kvam er ikke i tvil om at samarbeidet med Axdata og deres bransjeløsning Axdata Engineering har gitt Loyds et konkurransefortrinn.

“Vi så ganske raskt at dette er en løsning vi kan vokse med – mulighetene er uendelige. Dessuten tror jeg ikke vi hadde klart å bli godkjent av de to største internasjonale billeverandørene eller gått ut i Europa med Paxster’en hvis vi ikke hadde hatt Microsoft Dynamics AX med bransjeløsningen fra Axdata til å binde produksjonen sammen”

 

– Ola Kvam, Purchasing and Logistic Manager i Loyds Industrier.

Suksesshistorier fra Axdata

Les flere av våre kundehistorier og hvordan vi i Axdata jobber sammen med våre kunder for å oppnå de beste resultatene.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne om du ønsker å vite mer om Axdata og våre produkter.